Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاج منصور ارضی با بیان اینکه باید سند تحول ملی ستایشگری تدوین شود، گفت: پس از چهل سال، تشکیلات یک پارچه ستایشگری و هیئت به برکت دوره جدید سازمان تبلیغات اسلامی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجمع رؤسای کانون‌های مداحان و شورای ستایشگری کشور با حضور حاج منصور ارضی، استاد، ولی الله کلامی زنجانی، صادق آهنگران، جواد حیدری، حجت‌الاسلام رضا عزت زمانی معاون فرهنگی و امور تبلیغ و حجت‌الاسلام مجید باباخانی مدیر کل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی دوشنبه تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجمع؛ نمایندگان ۴۰۰ کانون مداحان کشور هستند که ۴۰ هزار مداح به طور مستمر در ادوار مختلف انتخاباتی این کانون‌ها شرکت کردند؛ بنابراین مجمع رؤسای کانون‌های مداحان کشور، بزرگترین تشکیلات صنفی مداحان محسوب می‌شود.

در ابتدای این نشست حاج منصور ارضی با بیان اینکه رزمندگان در دوران دفاع مقدس باوجود سخت‌ترین شرایط و کمترین امکانات پیروزی‌های عظیمی آفریدند اذعان داشت: امروز فعالان حوزه فرهنگ دین باید برای «یورش به دشمن»، «دفاع در برابر حملات» و «طراحی عملیات» جبهه مقابله با تهاجم فرهنگی، برنامه داشته و شبانه روز تلاش کنند.

این مداح برجسته کشور تصریح کرد: با توجه به تمام مشکلات موجود، همچنان خادمان، مداحان و ستایشگران اهل بیت علیهم السلام می‌توانند بیشترین تأثیر را در اعتلای فرهنگ جامعه داشته باشند و در این عرصه نقش آفرینی کنند، هر خادم؛ مداح و ستایشگر اهل بیت علیهم السلام با شناختی که از شهر و منطقه خود دارد، می‌تواند یک سند تحول ارائه دهد.

حاج منصور ارضی با تأکید بر اینکه آذربایجان از حیث فرهنگی و مادی خطه‌ای ثروتمند و محبت مردم این سرزمین به حضرت اباعبدالله بسیار عمیق و ریشه‌دار است تصریح کرد: برای اجرای برنامه‌های مذهبی در دیگر استان‌ها نیز می‌توان از مردم آذربایجان کمک گرفت همچنین «ما می‌توانیم» فقط یک جمله نیست بلکه ظرفیت‌های عظیمی برای به منصه ظهور رساندن این جمله در کشور وجود دارد و یکی از این ظرفیت‌ها مردم ولایتمدار آذربایجان هستند.

این پیشکسوت مداحی بیان داشت: مداحان و ستایشگران باید به این نکته توجه داشت باشند که علاوه بر اجرا باید احیاگر هم باشند و تحول ایجاد کنند و برای عملیاتی شدن مفاهیم عظیم دینی، مذهبی و شعائر حسینی برنامه داشته و تلاش کنند همچنین باید بصیرت مخاطبان را ارتقاء دهند تا مردم دشمنان دین خدا و ائمه اطهار علیهم السلام را بهتر بشناسند.

استاد حاج منصور ارضی تاکید کرد: بالاخره بعد از چهل سال، تشکیلات یک پارچه ستایشگری و هیئت به برکت دوره جدید سازمان تبلیغات اسلامی در حال شکل‌گیری است و این موضوع بسیار مهمی است که تمام مداحان کشور باید برای به ثمر نشستن آن تلاش کنند.

حاج منصور ارضی درپایان سخنان خود با تأکید بر اینکه باید سند تحول ملی هیئات مذهبی آماده شود و برای «جمع آوری نظرات، ایده‌ها و طرح‌های مداحان جوان استان‌ها و به میدان آوردن» آن‌ها باید تمهیداتی اندیشید خطاب به نمایندگان مداحان و ستایشگران سراسر کشور گفت: شما محور ایجاد تحول در استان‌ها هستید لذا باید مداحان مناطق خود را بسیج و هدایت کنید.

در ادامه این نشست جواد حیدری نایب رئیس کانون مداحان گزارشی از جلسات شورای مرکزی و مجمع رؤسای استان‌ها به شورای عالی ارائه داد، «ساماندهی ارکان کانون به‌عنوان صنف مداحان در کشور، تشکیل جلسات هماهنگی با همه فعالان عرصه ستایشگری، اتخاذ تصمیمات جدید در خصوص ارائه بهتر و گسترده‌تر خدمات بنیاد دعبل و...» از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

حاج صادق آهنگران عضو شورای عالی مجمع رؤسای کانون‌های مداحان و شورای ستایشگری کشور بهبود وضعیت خدمت رسانی به مداحان و هم افزایی‌ها با بسیج مداحان نکاتی را متذکر شدند.

گفتنی است، در پایان این نشست استاد کلامی زنجانی دیگر عضو شورای عالی ستایشگری، بر گسترش خدمات بنیاده دعبل به مداحان و پیرغلامان حسینی تأکید کرد و خواستار حمایت سازمان تبلیغات اسلامی برای تحت پوشش قراردادن مداحان از کار افتاده و پیرغلامان حسینی سراسر کشور شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حاج منصور ارضی مداحان جامعه مداحی سند تحول ملی سازمان تبلیغات اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی حاج منصور ارضی مجمع رؤسای کانون ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۷۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، احسان خاندوزی تأکید کرد: نسخه‌های اصلاح‌شده آتی استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی مانند همیشه باید سیاست‌های اصلاحی مؤثر را مجدد فرموله کنند و اصل حکمرانی و تضمین پایداری مالی اقتصادی و زیست‌محیطی را به‌گونه‌ای که بر چالش‌ها غلبه کنند، تقویت نمایند.

او افزود: بی‌تردید گروه بانک توسعه اسلامی به‌عنوان یک بانک پیش‌رو در امت اسلامی قادر خواهد بود که نقش اساسی ایفا کند و ایران نیز با به اشتراک‌گذاشتن دانش و تجربیات خود آمادگی‌اش را برای همکاری با بانک و کشورهای عضو اعلام می‌دارد.

تأیید پیشنهاد ایران

وزیر اقتصاد در حاشیه نشست مجمع بانک توسعه اسلامی گفت: پیشنهاد ایران مبنی بر اینکه پنجره تأمین مالی جدی با نرخ ترجیحی برای کشورها ایجاد شود، مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

او گفت: قرار شد که بار مالی ناشی از این پنجره مالی توسط کشورهایی که جزو سهامداران این بانک هستند تأمین شود. خاندوزی تأکید کرد: در بیانیه رسمی ایران به بانک توسعه اسلامی هم موافقت خودمان را با این پنجره و هم شرایطی که پیشنهاد داده بودیم در ارتباط با مسئله تأمین مالی و اینکه پروژه‌های عمدتا دانش‌بنیان و پروژه‌های حوزه فقرزدایی بسته به اولویت‌های توسعه‌ای کشورهای اسلامی از این وام ها استفاده کنند را مطرح کردیم که با استقبال اعضای ۵۷کشور عضو بانک توسعه اسلامی مواجه‌شد.‌

وام ۶میلیارد دلاری به اعضا

به‌گفته محمد الجاسر، رئیس بانک توسعه اسلامی، این بانک قصد دارد در سال‌جاری ۶میلیارد دلار برای تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای با بازده بالا در کشورهای عضو، وام دهد و اوراق قرضه سبز بیشتری منتشر کند. ازجمله کشورهایی که موفق شده‌اند از این بانک برای خودشان وام بگیرند می‌توان به ترکیه، تاجیکستان، ساحل عاج و بنین اشاره کرد.

الجاسر با بیان اینکه بانک توسعه اسلامی احتمالا طی ۵۰سال آینده با حمایت کشورهای عضو بودجه خود را دوبرابر خواهد کرد، گفت: این بانک بر تامین مالی زیرساخت‌های اساسی مانند آموزش، بهداشت، بنادر، جاده‌ها و فرودگاه‌ها تمرکز می‌کند. شرکت‌کنندگان در این نشست در بیانیه‌ای با عنوان «راه سعادت؛ فقر چندبعدی» ‌فقر چندبعدی را یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های پیش روی کشورهای عضو دانستند.

ایران وام جدید می‌گیرد؟

دستور کار جدی وزیر اقتصاد در ریاض مذاکره برای تامین مالی ۳پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی بود. به‌گفته خاندوزی ۱۱پروژه مهم ایران از سوی بانک توسعه اسلامی تامین مالی شده و برای افزوده شدن ۳پروژه مهم ایران در حوزه بهداشت و درمان و دانش‌بنیان‌ها به این فهرست در حال مذاکره هستیم.

وی افزود: ۵۷کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی، آموزش، بهداشت و سلامت تزریق می‌کند بهره می‌برند. ما هم در ایران به‌عنوان یکی از ۳سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش‌آفرین بودیم و در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم، هستیم به‌گفته خاندوزی تنها نهادی که به‌رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تامین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

کد خبر 848189 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وام احسان خاندوزی- وزیر اقتصاد بانک‌ توسعه‌ اسلامی

دیگر خبرها

  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد
  • پیام تبریک شورای هیئات مذهبی مازندران به مناسبت روز معلم
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟